4 Ocak 2014 Cumartesi


................fırında sebzeli et...................
yarım kilo et
3 adet patates
3-4 yeşil biber
2 domates
2 soğan
tuz
arzu edilirse baharat
YAPILIŞI:
et çiğ kalmayacak şekilde haşlanır.haşlandıktan sonra fırn kabına alınır.üzerine diğer malzemelr çiğ halde ilave edilir.etin suyundan da ilave edilir.(suyun miktarı size bağlı arzu edilirse et suyuna 1-2 yemek kasığı salçada ilave edilebilir)üzerlerine küçük küçük tereyağı koyulur.ve alüminyum folyo ile üstleri kapatılır.200 derecede 1 saat kadar pişirilr.son 10 dakika folyo alınıp üzerininde kızarması sağlanır.istenirse fırından alınmaya yakın kaşar rendeside eklenebilir.
AFİYET OLSUN........................

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder