4 Ocak 2014 Cumartesi


TOST EKMEĞİNDE PİZZA
Telefonunuz çaldı ve 1saat sonra misafiriniz gelecek hemen ne yapabirim diye düşnmeyin.çok pratik ve bir o kadar da lezzetli bir tarif.yapması çok kolay..ee o zaman hadi buyrun tarife..

1 paket tost ekmeği
1 su bardağı kaşar rendesi
1 küçük kase çekirdeği çıkarılmış yeşil zeytin
1 küçük kase çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin
1 küçük konserve mısır
1 kase küp küp doğranmış sucuk
2 tane ince doğranmış yesil biber
1su bardağı su +1 yemek kaşıgı salça (ikisini karıştırıyoruz)
YAPILIŞI;
Su,salça ve kaşar rendesi hariç diğer malzemelerin hepsini karıştırıyoruz. daha sonra ekmeklerin üzerine salçalı sudan sürüp ekmeklerin üzerini hafif kapatacak şekilde kasar rendesi serpiştiriyoruz.sonra da diğer malzemelerden koyuruz. ve önceden ısıtılmış 160 derecede 10 dakika pişiriyoruz.fırından çıkarmadan kalan kaşarlarıda üzerlerine serpiyoruz ve kaşarlar eriyince fırından çıkarıyoruz..afiyet olsun...
DİP NOT: malzemelere bağımlı kalmak zorunda değilisniz evinizde ne varsa yada ne seviyorsanız onları kullanabilirsinz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder